Over Ons

Wij maken van uw avondje uit een culinair feestje!

Tijdens een avondje culinair genieten bij Restaurant De Taveerne zijn Dirk Rozeboom en zijn partner Richard Reiding uw gastheren.

Over Ons

Wij maken van uw avondje uit een culinair feestje!

Tijdens een avondje culinair genieten bij Restaurant De Taveerne zijn Dirk Rozeboom en zijn partner Richard Reiding uw gastheren.

Vooraf (en voor de doorzetters) ook achteraf een drankje doen aan de gezellige bar? Een echte aanrader wat ons betreft!

Terug in de tijd

In het kort de geschiedenis van De Taveerne. Het horecabedrijf is opgericht in 1979 en werd geëxploiteerd als Bar - Eethuis De Taveerne, een Plateservice restaurant dat gespecialiseerd was in een “Snelle Hap”. De bezoekers bestonden toen voornamelijk uit toeristen en enkele Texelaars. Ook werd het bedrijf veel bezocht door “Dagjesmensen”. Zo werd de toerist genoemd, die zich per bus naar het eiland liet vervoeren, een rondrit deed en ook nog 30 minuten de tijd had om te eten, een plas te doen, om daarna weer naar het vaste land terug te gaan. 

Onderscheiden

De Taveerne heeft zich altijd willen onderscheiden van de doorsnee horecabedrijven op Texel en is zich gaan richten op een andere doelgroep gasten. Namelijk gasten die “uit eten” nog als een feest ervaren. Gasten die naast het genieten van de mooie natuur, de gezellige terrassen en winkels, zich tijdens een avondje uit, graag en goed willen laten verwennen. De vele hotel- en camping eigenaren met hun gasten, de huizenbezitters en hun huurders maar ook de Texelaars blijken ons bedrijf te waarderen. Zij zorgen ervoor, dat veel nieuwe gasten kennismaken met ons restaurant.