slide-9.jpg
slide-5.jpg
slide-1.jpg
slide-2.jpg
slide-8.jpg
slide-6.jpg
slide-4.jpg
slide-3.jpg

Hoofdgerechten


Vlees

Varkenshaas saté
Met pindasaus en kroepoek
€ 19,50
Sucade biefstuk
Aardpeer crème , oesterzwammen, zilveruitjes en gepofte knoflook jus
€ 24,50
Eendenborst
5 spice, geroosterde pompoen, pistache en teriyaki saus
€ 22,50
Texels lam
Gestoofde lamsschenkel, groene asperges en jus
€ 24,50
Tournedos
160g
250g
Met saus naar keuze

€ 25,00
€ 35,00
Chateaubriand
Vanaf 2 personen, met saus naar keuze
€ 35,00 p.p.
Sauzen:
Pepersaus - Bospaddenstoelensaus - Bearnaisesaus - Krachtige jus - Kruidenboter


Vis

Kabeljauw
Mediterraans gestoofde kabeljauw, Parmezaanse kaas, tomaat, olijven en rode ui
€ 24,50
Sliptong
In de roomboter gebakken
€ 24,50
Heilbot & Coquille st. Jacques
Gepofte wortel en tomatensalsa
€ 24,50
Zeetong 400-500g (indien voorradig)
In roomboter gebakken
dagprijs


Vegetarisch

Bospaddenstoelenpasta
Pappardelle met bospaddenstoelen en truffel, Tesselse schapenkaas, rucola en pijnboompitten
€ 17,50


Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met frites, salade en een frisse compote.



Kindermenu's

Kroket € 6,50
Frikandel € 6,50
Kaassoufflé € 6,50
Saté € 8,50
Gebakken vis € 9,50
Sliptong € 9,50
Je krijgt er frites, mayonaise en vers fruit bij.